Det blev syndernes og rekordernes aften, da musikforeningen BAMOK fredag den 26. oktober præsenterede Big Fat Snake i Multisalen ved Båring Skole.

Med tæt på 450 glade publikummer i salen blev koncerten med det eftertragtede liveband den mest velbesøgte i musikforeningens historie. Multisalens dansegulv var godt fyldt.

Det samme var scenen. Aldrig før har salen været så tætpakket af lys og lyd. Sammen med det omrejsende rockband kom også en lastvogn fyldt med instrumenter og lydudstyr. Så publikum blev vidne til det største sceneset-up, der nogensinde er set i Båring.

Big Fat Snake leverede den komplette sætliste fra koncerten "One Night of Sin" med bandets klassiske fortolkninger af blandt andre Elvis og Roy Orbison.

Musikken faldt i publikums smag. Akkurat som udvalget i baren. Også her blev der nemlig sat rekord. Da de sidste gæster gik ud i natten, var baren bekymrende tæt på at være tørlagt for øl.

Omsætningen er endnu ikke endeligt opgjort. Men den er større end nogensinde før, fastslår formanden for BAMOK, Jesper Ulriksen.

Han oplyser videre, at BAMOK inden længe vil sætte navn på plakaten til vinterkoncerten, der skal følge op på syndernes og rekordernes aften med Big Fat Snake i Båring.

Se billeder fra koncerten her..