Sanne Salomonsen kommer helt tæt på publikum til koncert i BAMOK

Musikforeningen BAMOK har sikret sig det største navn i musikforeningens historie. Til efteråret præsenterer Båring Asperup Musik Og Kulturforening Sanne Salomonsen til en koncert, hvor hun kommer helt tæt på publikum.

På turnéen ”HJEM” præsenterer hun sine gamle sange i nye arrangementer. Sanne Salomonsen trækker på repertoiret fra fire årtiers sange med fokus på balladerne, og hun har bevidst valgt intime spillesteder til sin turné, der er indledt her til foråret.

- Jeg har længe haft lyst til at komme tættere på publikum, og at de også kommer tættere på mig, siger Sanne Salomonsen i en pressemeddelelse om turnéen.
- Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden ”Unplugged”-turnéen for 20 år siden, så det bliver en stor udfordring – men især en stor glæde – for mig at spille numrene i nye rammer.

Med på turnéen omgiver Sanne Salomonsen sig med trioen Annika Askman på piano, Nikolaj Steen på trommer og Morten Woods på guitar.

Medlemmer får forspring
Koncerten finder sted fredag den 24. oktober klokken 20 i Båring Multisal. Medlemmer af BAMOK får en uges forspring til at sikre sig billetter. Medlemsbilletter sættes til salg på www.bamok.dk fra søndag d. 4. maj. Alle andre må vente til lørdag den 10. maj, hvor resterende billetter frigives.
Billetter kan købes på www.bamok.dk.
Fra 10. maj kan de også købes i Dagli'Brugsen, Asperup.
.