Der er dømt soul-pop med strålende personlighed, når en af Danmarks bedste live-entertainere, indtager BAMOKs scene til efteråret. Den nordvestfynske koncertarrangør præsenterer Wafande i Multisalen ved Båring skole lørdag den 28. oktober.

Med sig har den charmerende sanger et veltrimmet band og en setliste, der har en magisk evne til at tryllebinde publikum.

2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er store dele af Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele fire sæsoner som coach i Voice Junior på TV2.

Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Faktisk forlyder det, at han også overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang. Så der er lagt op til en varm efterårskoncert i BAMOK.

Billetsalget indledes 1. august, hvor medlemmerne af BAMOK får en uges forspring, inden koncertbilletterne for alvor slippes løs.

Pris 225 kr. Inklusiv gebyr. Medlemspris: 200 kroner.

Find billetter på www.bamok.dk eller i Dagli'Brugsen i Asperup.