Godt 300 gæster foran BAMOKs scene i Båring blev fredag aften inviteret med på halvanden times jomfrutur i godt selskab. Ida Corr indledte sin forårs-turné i Multisalen ved Båring Skole med en koncert, der boblede af forårsfornemmelser. Med al tydelighed bekom det både Corr og band godt at skifte øvelokalet ud med en scene badet i varmt lys foran et levende publikum.

Koncerten bød både på nyt og gammelt. Derfor blev BAMOKs gæster i Båring de første, der oplevede Ida Corrs nyeste single-udspil ”I Wonder” live med band. Publikum kvitterede medlevende. Akkurat som det var tilfældet, da Corr som ekstranummer leverede sin coverudgave af Gnags-nummeret ”Når Jeg Bliver Gammel”.
Ida Corr gav klassikeren en fornyet ungdom, da hun i 2016 gav det sit eget touch i tv-programmet ”Toppen af Poppen”. Og den viste sig på ingen måde for gammel til at give en livsbekræftende afslutning på en jomfrutur en forårsfredag i Båring.
Tilmed en fredag, hvor også BAMOKS nye 10-meterbar blev indviet. Den virkede efter hensigten. Ingen gik tørstige hjem. Omsætningen rundede 50.000 kroner, lyder den første optælling fra foreningens økonomiansvarlige.


Rift om billetter til Gintberg
Koncerten med Ida Corr blev et godt afsæt til BAMOKs generalforsamling. Den blev afviklet lørdag over middag i forlængelsen af oprydningen efter fredagens koncert. Så det var en meget tilfreds og lidt træt bestyrelse, der kunne gøre status på det seneste år i den 12 år gamle forening.

Formanden beskrev 2017 som et traditionelt år, hvor foreningens væg med koncertplakater blev beriget med to nye kunstnere: Dúné og Wafande. Til begge koncerter kunne foreningen tænde den røde lampe på billetkontoret.

Generalforsamlingen kunne også glæde sig over, at BAMOK er funderet på en sund og bæredygtig økonomi. Foreningen kom ud af 2017 med et plus, så der blev lagt godt 8000 kroner på egenkapitalen i 2017. Foreningen råder over en solid formue og er derfor godt rustet til at investere i flere gode kulturelle oplevelser i Båring.

Generalforsamlingen besluttede at udvide bestyrelsen. Nyvalgt blev Charlotte Nyeng Krause og Palle Bjerg, mens der var genvalg til Rasmus Enemærke, Morten Oscar Alexandersen og Jesper Ulriksen.

Sporet er lagt ud til flere gode kulturoplevelser i det kommende år. BAMOK forsøger sig med en ny genre i efteråret, hvor det er lykkedes det lille spillested med den store publikumsopbakning at få Jan Gintbergs show på plakaten. ”Gintberg Reder Verden” på BAMOKs scene torsdag den 11. oktober 2018.
Meget tyder på, at valget er et hit. To tredjedele af billetterne til Gintbergs redningsaktion blev revet væk i løbet af det første døgn efter at salget blev åbnet fredag.

Billetter til showet koster 320 kroner + gebyr. Find vej til billetter via www.bamok.dk.