Han rejser i øjeblikket rundt og reder Verden på Danmarks største scener med showet “Gintberg reder Verden”. Men forleden var rammerne mere intime, da Jan Gintberg indtog BAMOK's scene i Multisalen ved Båring Skole for at rede Verden og finkæmme lokalområdet for finurligheder, der fortjente en tur i den gale komikers vridemaskine.

Det gik blandt andet ud over borgmesteren, der blev fremstillet som “Johannes fra Lønneberg” og Lone fra Dagli'Brugsen, som ifølge Gintberg åbenlyst tester butikkens apotekervarer. Også Kærbys Gumozo-udklækker, Steffan Herrik, blev behandlet af Gintbergs krøllede hjerne. Publikums latterbrøl fik taget på Multisalen til at lette, da Gintberg koblede skabelsen af de sære fabeldyr med fund af svampe i kunstnerens græsplæne i Kærby.

Det var således en knivskarp og stærkt svedende Gintberg, der gav sig fuldt ud for en udsolgt sal, der var så tætpakket, at BAMOK-baren med fadøl, vin og kaffe var skubbet udenfor. Det påvirkede ikke stemningen. Med Jan Gintberg på scenen, behøver man ikke stimulanser for at have en lystig aften.

“Magi i luften”
BAMOK har næste navn på plakaten. 15. marts 2019 fylder Halberg & Friends Multisalen ved Båring Skole med “Magi i luften”. Hitmageren Poul Halberg har samlet sine musikalske venner og genopliver et imponerende bagkatalog af hits fra Halberg Larsen og Ray Dee Ohh. Så der er god grund til at glæde sig til hits som “Elskes af dig”, “Jeg vil la´ lyset brænde” og “Mandagsstævnemøde” på en marts-fredag i Båring.
Billetter til kr. 200,- pr. stk. kan købes i Dagli'Brugsen Asperup.