Madsen, Møller og From brandvarme i Båring

Det udviklede sig til en musikalsk stjernestund af de helt store, da tre mennesker, to Gibson guitarer og ét minimalistisk trommesæt fredag aften fik 350 publikummer op af stolene til BAMOKs efterårskoncert med Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From.

Kursen blev for alvor sat mod noget stort, da guitarist Knud Møller kom knivskarpt i havn efter en efter hårrejsende indfølt maraton-solo i ”One man Band”. Salen kvitterede med det første af aftenens stående bifald. De blev hyppigere i takt med, at Johnny Madsen og hans to trofaste væbnere skruede op for den gyngende blues, man vanskeligt kan sidde stille til.
Og først da Madsen, Møller og From i anden runde ekstranumre havde leveret Madsen-fortolkningen af Johnny B. Goode, slap publikum den veltunede trio.

BAMOK har endnu ikke det fulde overblik over den økonomiske side af koncerten, der blev udsolgt på under fire døgn. Men den foreløbige opgørelse af udgifter og indtægter peger i retning af et regnskab i balance. Og det er fuldt tilfredsstillende, siger formanden for BAMOK, Jesper Ulriksen.
- Vores mål er at skabe gode koncerter med dygtige musikere og glade publikummer. Og det synes vi i særklasse lykkedes med Johnny Madsen, siger formanden og tilføjer:
- At vi tilmed kan gøre det uden at trække på tilskud eller andre former for økonomisk sikkerhedsnet tilskriver vi et fremragende trofast publikum og en stor opbakning i lokalområdet. Begge dele er vitale for en koncertforening som BAMOK.

Arrangørerne har endnu ikke sat navn på kunstnerne, der skal på scenen til næste koncert. Det offentliggøres i løbet af de næste par måneder i pressen og på www.bamok.dk.