Selv om der er langt fra landets største scener til Multisalen i Båring-Asperup, gav Mattias Kolstrup og resten af Dúné den fuld gas fredag aften til BAMOK.

Allerede som andet nummer blev storhittet ”Dry Lips” fyret af, da Dúné fredag aften fyrede op under Multisalen i Båring-Asperup. Tørre læber var imidlertid næppe noget problem blandt publikum, som tog godt fra i de forskellige barer og gladelig lod sig rive med af Dúnés hårdtpumpede elektrorock.

Bandet, der i aftenens anledning optrådte som kvintet, lod sig ikke mærke af, at de efter eget udsagn aldrig før har hørt om Båring-Asperup, og leverede et sceneshow, som var en stadionarena værdigt.
Ifølge Bamok-formand Jesper Ulriksen var der da heller ikke hverken før eller efter koncerten nogen form for stjernenykker at spore hos det succesfulde band, som trods alt har stået på landets største scener og turneret flittigt i udlandet gennem mere end 10 år.

- Det har været en absolut fornøjelse at have dem på besøg. De var fuldstændig nede på jorden, og selv om der måske ikke er meget stjernestøv over at optræde spille i en gymnastiksal på Vestfyn og have backstagerum i en børnehave, var de enormt taknemmelige og beskedne, siger han.

Det ekstraordinære lysshow, som bandet selv havde medbragt, bidrog i høj grad til at løfte stemningen i salen, og bandets karismatiske forsanger, Mattias Kolstrup var her, der og alle vegne, imens han som en ung Mick Jagger vred og dansede sig igennem hele aftenen. Tydeligvis til stor glæde for den høje koncentration af kvinder, som havde indfundet sig foran scenen.
- Asperup, I kan jo finde ud af at feste, konstaterede Mattias Kolstrup fra scenen godt halvvejs i koncerten.
En betragtning, publikum erklærede sig enige i med et brøl.

Også BAMOKs nye Gin Hass-bar med sit lysende skilt fik en kommentar med på vejen. Således var Mattias Kolstrup noget imponeret over, at der blev solgt gin med hash. Det havde han i hvert fald ikke hørt om før. Imidlertid var der dog blot tale om en bar, der serverede den søde drink Gin Hass”, som består af gin, lime og mangosirup.
Selvsamme bar lukkede ikke så forfærdeligt længe efter, da lagerbeholdningen ikke havde taget højde for, hvor populært ”gin med hash” ville blive.

Til nummeret ”Say Anything” kom den talentfulde sangerinde Drew på scenen og fik stemningen til at løfte sig til nye højder i en duet med Mattias Kolstrup.
Populær var også fortolkningen af Oh Lands hit ”Son of a Gun”, som Kolstrup første gang optrådte med i tv-programmet ”Toppen af poppen” på TV2. En fortolkning, som blev taget vel imod. Både i programmet og fredag aften i Båring-Asperup.

Dúné takkede af og overlod til aftenens dj, DJ Toby, at holde stemningen oppe – hvilket han gjorde efter alle kunstens regler.

Efter oprydningen lørdag formiddag benyttede BAMOK anledningen til at afvikle den årlige generalforsamling, hvor formanden, Jesper Ulriksen, gjorde status over året 2016, hvor foreningen afholdt to udsolgte koncerter med henholdsvis Barbara Moleko og Patrick Dorgan.
BAMOK kom ud af 2016 med 436 medlemmer og et økonomisk overskud på 17.000 kroner.
Penge, som ifølge formanden, vil komme foreningens medlemmer til gode i form af spændende navne til fremtidens BAMOK-arrangementer.

- Det er jo ikke meningen, at vi som sådan skal tjene penge, så overskuddet betyder bare, at vi har mulighed for at byde ind på nogle endnu større navne, når vi booker til koncerter. Så uden at jeg kan sige så meget om, hvem eller hvad vi har i kikkerten, tør jeg godt at love, at der er noget at se frem til, siger Jesper Ulriksen.