Originalen døde desværre for et år siden. Men takket være kopibandet Smukke Møller lever Kim Larsens musik og lyrik i bedste velgående.
Det blev dokumenteret for fuld lydstyrke, da Smukke Møller fredag aften blæste godt 400 publikummer bagover fra BAMOKs scene i Multisalen ved Båring Skole.

Odense-bandet turnerer rundt på rigets store og små spillesteder med en kærlig hyldest til Kim Larsen og Gasolin’. Og i Båring var der skruet ekstra op for kærligheden. Med på scenen var både blæsere og en bedårende kvinde, der fik nakkehårene til at rejse sig på den gode måde under ”This Is My Life”.

Smukke Møller og hans veloplagte band holdt gassen på en dejlig lang fredag ved at øse generøst af Kim Larsens sangskat. Så publikum kom med på ”Langebro”, flirtede med ”Rita” ”Midt om Natten” og mødte ”Inga, Katinka og Smukke Charlie på sin Harley”, inden den godt to timer lange rejse rundede ”Rabalderstræde”.

Den musikalske rejse gennem Kim Larsens bagkatalog piskede stemningen til kogepunktet. Både foran scenen og i den ti meter lange BAMOK-bar. Halvvejs i andet sæt var ginbeholdningen suget tom. 30 flasker gin rakte ikke til et festende koncertpublikum. Så barchefen måtte trække på en udsøgt service fra den lokale brugs, der åbnede ekstraordinært for at sikre friske forsyninger til baren og folkekravet om gin hass i rå mængder.

Barchefens umiddelbare vurdering lyder på, at der ikke har været mere run på BAMOK-baren, siden publikum tørlagde den for øl under koncerten med Magtens Korridorer i 2015. Men endnu har BAMOK ikke gjort kassen op efter den musikalske succes. Ifølge formand Jesper Ulriksen tyder alt dog på, at der bliver lagt lidt ind på musikforeningens bankbeholdning.

- Vi er særdeles tilfredse med koncerten. Først og fremmest fordi Smukke Møller og vores publikummer fik salen til at koge. Men også fordi det tegner til at blive en økonomisk succes. Og økonomien er en forudsætning for vores overordnede målsætning i BAMOK: at skabe gode oplevelser med levende musik i lokalområdet, siger Jesper Ulriksen.

Den næste koncert er booket. Lørdag den 14. marts 2020 er det musikken fra en anden stor kunstner, der hyldes i Multisalen ved Båring Skole.
The Boss” går på scenen med en rendyrket hyldest til Bruce Springsteen.

Billetter á kr. 200,- kan købes i Dagli’Brugsen, Asperup.


Se flere billeder i BAMOKs billedgalleri.