Med et festfyrværkeri af lys, lyd og løssluppen spilleglæde, sørgede KALASET fredag aften for den perfekte ramme om BAMOKs sidste omgang.  

Det fremstormende indierockband med lokale rødder delte generøst ud af den musikalske energi, som har sikret de fem musikere flere radio-hits og båret bandets forårsturné på spillesteder rundt i landet.  

Sædvanen tro kvitterede et veloplagt publikum i en totalt udsolgt multisal ved Båring Skole for KALASETs energiudladning. Den højspændte stemning smittede af på hele salen og fik et ekstra boost, da forsangeren Morten Holm Ørsager dedikerede radiohittet “Riv I Mit Hår” til BAMOK.  

Først da bandet havde leveret et ekstra ekstranummer med ørehængeren “Vi Uendelige”, slog publikum sig til tåls med, at den sidste koncert i BAMOKs gennemprøvede koncept ikke varede uendeligt.  

Hvad fremtiden byder for den 18 år gamle musikforening, har bestyrelsen endnu ikke lagt sig fast på.  

- Vi har besluttet at sætte sidste punktum i det her kapitel for at åbne mulighederne for noget nyt. Efter at have afviklet 34 koncerter efter samme drejebog føler vi, at det faste rul med to årlige koncerter er blevet lidt for rutinepræget. Vi vil gøre os fri af det faste koncept, vi og alle vores hjælpere har forfinet gennem 18 år, for at udforske mulighederne for nye satsninger i den gamle BAMOK-ånd, siger formand Jesper Ulriksen. 

Han betoner, at BAMOK er en sund og solid forening.  

- Lige siden ideen om en lokal musik- og kulturforening opstod, har vi sat en ære i at have økonomisk albuerum til at tage en chance i ny og næ. Den mulighed har vi stadig. Og den vil vi bruge, når vi finder på nye tiltag, der flugter med vores ambition om at lave arrangementer, der samler og styrker vores lokalsamfund, siger formanden.  

Han opridsede situationen og fremtidsplanerne under BAMOKs generalforsamling, der blev gennemført lørdag eftermiddag i umiddelbar forlængelse af oprydningen efter fredagens koncert.  

Generalforsamlingen gav genvalg til bestyrelsen, der kvitterede for valget med et løfte om, at hovederne nu lægges i blød for at udvikle næste kapitel i BAMOKs historie.

 

 

 

Foto: Rune Moesgaard